Védelem és tokok az új Samsung Galaxy S21 telefonodra

Az új Samsung Galaxy S21 okostelefon lenyűgözően néz ki, ezért bölcsen tennéd, ha így is maradna, és ennek eléréséhez a legjobb módszer (eltekintve attól, hogy nem teszed egy zsebbe a kulcsaiddal) egy tok. A legjobb Samsung Galaxy S21 tokok között rengeteg egyedi lehetőség van, így el kell döntened, hogy melyik fajtát részesíted előnyben.

A Samsung Galaxy S21 az egyik legprémiumabb okostelefon, amit 2021-ben vásárolhatsz. Minden téren kiemelkedik, a szoftveres élménytől kezdve a hardver építési minőségéig.

Válassz megfelelő Samsung tokot

Az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy a telefonod csúnya karcolásokat, karcolásokat vagy repedéseket gyűjtsön. Több száz tok közül választhatsz, így könnyen összezavarodhatsz, hogy mi a megfelelő az új Samsung készülékedre

A Samsung telefontokok megvédik telefonját a szennyeződésektől, karcolásoktól és a képernyő összetörésétől, így megőrizve a makulátlan megjelenést. A legtöbb Galaxy S21 tok egyedi stílusok és színek széles választékában kapható, így kiválaszthat egyet vagy többet is, hogy kiegészítse személyiségét.

A borítások nem akadályozzák a könnyű használatot, vagyis minden porthoz hozzáférhetsz, és használhatod a kamerát. Életstílusodtól függően választhatsz a strapabíró és a könnyű tokok között.

Javíthatóak a Samsung Galaxy tokok?

A burkolatodon lévő sérülés mértéke határozza meg, hogy javítható-e vagy sem. Egy apró szakadásra például ragasztót is felkenhetsz, hogy életet adj neki, ahelyett, hogy egy másikat vásárolnál.

Ha a borítója tompa vagy kifakult, kipróbálhat néhány barkácsprojektet, például festékszóró spray-t, hogy némi ragyogást adjon hozzá. Azonban egy másik tokot kell vásárolnia, ha a sajátja megkopott vagy eltört.

Miből készülnek a Samsung Galaxy tokok?

A szilikon tokok rugalmasak és megbízható védelmet nyújtanak az ütésekkel szemben. Amellett, hogy kényelmes a kézben tartani, a rugalmasságnak köszönhetően a tok könnyen felszerelhető és eltávolítható a szennyeződések letörlésénél.

Műanyagból kétféle létezik, PC és TPU. A PC tokok merevek, míg a TPU borítások rugalmasak. Mindkettő rendkívül tartós, és védelmet nyújt a telefonodnak a karcolások, ütések és leesések ellen.

Ezzel szemben a bőrből készült telefontokok több funkciót pakolnak kompakt csomagba, és lehetővé teszik egy vagy két kártya tárolását. Ezek a tokok prémium megjelenésűek.

Milyen Samsung Galaxy S21 tokot válasszak?

A drága tokok nem mindig jobbak, hiszen a Samsung Galaxy S21 készülékhez magas minőségű tokot kaphatsz anélkül, hogy sokat költenél. Egyesek prémium funkciókat kínálnak, például vízálló kialakításúak, támogatják a vezeték nélküli töltést és tartósak.

Célszerű ellenőrizni az anyagot és azt, hogy a portok tökéletesen illeszkednek-e egymáshoz. Más felhasználók véleményeit is elolvashatja, hogy tudja, mire számíthat. Egyszerűen fogalmazva, néhány tok drága a népszerű márkajelzésük miatt, mégis hasonló funkciókat kínálnak, mint a megfizethetőbbek.

Talán egy folio tok, amely hátul és elöl is körbetekeredik a teljes védelem érdekében, és helyet biztosít a hitelkártyáinak? Mit szólnál egy Samsung Galaxy S21 tok kiegészítő vásárlásához, hogy a telefont önmagában is kezelhesd, de biztonságban tudd, amikor éppen nem használod? További lehetőségek között szerepel egy szuper erős védőburkolat, egy olyan, amely csak a hátlapot védi, vagy egy olyan, amely átlátszó, hogy megmutassa a gyönyörű színeket, mint például a Phantom Violet, amelyet a Samsung ezúttal megálmodott.

Az alábbi tokok mindegyike megvédi a telefont, és mindegyik jól néz ki a maga nemében, kiegészítve a Galaxy S21 elegáns dizájnját.

Samsung Galaxy S21 kinyitható telefontok

A Samsung egy egészen különleges fóliát készített az új telefonjához. Ez teljesen beburkolja a készüléket, beleértve a kamerapanelt is, így minden biztonságban el van rejtve. Az elülső borítás belsejében egy hitelkártya vagy tranzitkártya is elfér, bármi is legyen az.

De ez még nem minden. Az elülső borító okos módon átengedi a kijelző fényét. Ehhez le kell töltenie egy ingyenes alkalmazást, de ha ezt megtette, a borító világíthat, és így például az aktuális időt is megjelenítheti. Egy másik klassz funkció, hogy kiválaszthatod, mely ikonok jelenjenek meg, ha hívás érkezik, és a hívást a borító megérintésével válaszolhatod – nem kell kinyitnod, hogy megérintsd magát a képernyőt.

Vékony szilikon védőtok

A Totallee tokjai elképesztően vékonyak és könnyűek, így nem jelentenek extra tömeget vagy súlyt a telefonodnak. A védelmi szintek nem érik el az itt található masszívabb tokok szintjét, és a képernyő nem olyan jól védett, mint másoknál, de az előnye a kiváló érzés és megjelenés.

Két lehetőség van – egy tömör fekete matt kivitel vagy egy teljesen átlátszó. Mindkettő tökéletesen illeszkedik, és a kamera panelje körül van egy megemelt rész a lencsék védelmére.

Az egyik márka, amely különösen az erős védelem szinonimája, az Otterbox. A Symmetry széria nagyszerű megjelenést és vékony profilt ad a mixhez. Válasszon a Rock Candy Blue (még a színnevek is nagyszerűek!), a Shell Shocked Graphic és, ööö, a Black közül.

Ez a karcsúság az, ami kiemelkedik, bár – az erős védelem gyakran igényel ennél nagyobb terjedelmet. Ezüstöt is sütöttek bele; nem azért, hogy értékesebb legyen, hanem hogy antimikrobiális tulajdonságot adjon hozzá, hogy a tok baktériummentes maradjon.