Valószínűleg már készül a Galaxy S23 FE is.

Bejelenti a Samsung a Galaxy S23 Fan Edition (FE) készüléket vagy nem? Erre a kérdésre úgy tűnik, nagyon kevesen tudnak konkrét választ adni. Most egy új jelentés szerint úgy tűnik, hogy igen, a Samsung Galaxy S23 FE lesz. Mi több, azt állítja, hogy azt is tudja, hogy mikor fog megjelenni. A pontos S23 FE specifikációt itt találjátok.

A Galaxy FE sorozat készülékei voltak a Samsung Galaxy-családjának legjobban alulértékelt készülékei, és a vállalat még az S22 FE-t is elvetette. Az utolsó FE sorozatú készülék a Galaxy S21 FE volt, amelyet 2022 elején dobtak piacra. Az S21 FE bevezetése a COVID miatt késett. A készülék mindössze egy hónappal a Galaxy S22 sorozat megjelenése előtt érkezett meg. A késés miatt az S21 FE nem tudta úgy megragadni az emberek érdeklődését, mint a Galaxy S20 FE.

A Samsung azonban végül rájött, hogy van még piac a zászlóshajó telefonjának olcsóbb változatára, és a pletykák szerint a vállalat úgy döntött, hogy dolgozik a Galaxy S23 FE-n. Nagyon keveset tudunk a következő Galaxy FE sorozatú készülékről és arról, hogy a vállalat hogyan fogja megkülönböztetni a készüléket a februárban érkezett normál Galaxy S23-tól.

A Samsung persze már megajándékozott minket a többi készülékkel, a Galaxy S23, a Galaxy S23+ és a Galaxy S23 Ultra már világszerte megvásárolható. De a Galaxy S23 FE az, ami most nagy figyelmet kap.

Azt mondták nekünk, hogy talán egyáltalán nem is lesz Galaxy S23 FE idén, de egy új jelentés szerint ez mégsem így van. A koreai média ellátási láncbeli forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a telefon 2023 negyedik negyedévében lesz szállítható.

A SamMobile vette fel a jelentést, amely szerint a Samsung beszállítói 2023 harmadik negyedévében kívánják megkezdeni a még be nem jelentett telefon alkatrészeinek tömeggyártását, készen állva az említett negyedik negyedévi megjelenésre.

Ezen a ponton nehéz megmondani, hogy mit lehet ebből kihozni, tekintve az elmúlt hetekben látott ellentmondásos információkat. A Fan Edition modell ötlete azonban mindig jól jön azoknál, akik sokat szeretnének a zászlóshajó-élményből, de nem akarnak zászlóshajó-pénzt költeni. Úgy gondolják például, hogy a Galaxy S23 FE körülbelül ugyanannyiért, 449 dolláros induló áron kerülhet forgalomba, mint a Galaxy A54.

Ami azt illeti, hogy az emberek mit kapnak majd a pénzükért, úgy gondolják, hogy a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lesz a választott chip, amely egy 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát támogató AMOLED kijelzőt táplál. Összehasonlításképpen, a Galaxy S23 többi tagja a Qualcomm jelenlegi zászlóshajóját, a gyors Snapdragon 8 Gen 2-t használja. Ezen túlmenően az új telefon specifikációi, amelyek talán nem is valósulnak meg, előre láthatóan ismeretlenek.