Újabb prémium tokok érkeztek az iPhone 12 készülékemhez

Az Apple arra törekszik, hogy az élvonalban maradjon, és gyakran adja ki az iPhone frissített verzióit. Mivel azonban a meglévő modellek jellemzően több évig tartanak, a legtöbben nem frissítenek minden új modell megjelenésekor. Az Apple korábbi iPhone 12-es modelljei továbbra is népszerűek. Hiszen az iPhone 12 volt az első iPhone, amely tartalmazta az Apple MagSafe funkcióját, amely gyorsabb vezeték nélküli töltést kínál egy kompatibilis töltővel. Emellett támogatja az opcionális kiegészítőket — köztük a MagSafe tárcát, amelyek mágnesesen tapadnak a telefon hátuljára vagy egy MagSafe-kompatibilis tokhoz.

Megfelelő telefontokot választani nagyon nehéz dolog, mivel általában különleges kinézetével szeretnénk, ha valami pluszt adna a többi telefonhoz képest. Érdemes megbízhatü védőtokot választani, mivel ezzel nem csak a telefonunk életciklusa növelhető meg drasztikusan, de a környezetet is óvjuk a felesleges elektronikai hulladékoktól. Ha minőségi védeőtokot keresel legújabb iPhone 12 telefonodra, akkor érdemes körülnézni a RealCase iPhone 12 tok kínálatában, mert itt a biológiailag lebomló tokokat, és egyéb prémium hátlapokat is megtaláltok a védeni kívánt Apple készüléketekre.

A különböző vezetéknélküli töltőkkel a tokok használatával, továbbra is legfeljebb 7,5 wattos töltési sebességgel töltődik a szabványos vezeték nélküli töltőkkel, amelyek támogatják ezt a sebességet vagy annál nagyobbat. A listán szereplő tokok többsége kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel, néhány pedig Apple által tanúsított, beépített mágnessel ellátott tok. Nézzük sorban, hogy miket rendeltem:

Prémium RealCare tokok

A környezetbarát okostelefon-tokok gyorsan szaporodnak, mivel egyre több vállalat igyekszik újrahasznosított vagy biológiailag lebomló anyagokból gyártani a termékeket. A Torro Eco Cover az iPhone 12 és 12 Pro készülékhez az utóbbi kategóriába tartozik, és mint sok öko tok, ez is elég egyszerűen megtervezett. De ellentétben sok öko tokkal, amelyeket gyakran prémium áron árulnak, ez most történetesen olcsó – csak 13 dollár, miután az Amazonon egy azonnali 50%-os kedvezményes kupont csíptetsz.

Bár megújuló növényi alapú nyersanyagból, például kukoricából és maniókából készült — műanyagot nem használnak –, mégis hasonló érzés, mint egy szilárd műanyag tok, és van egy kis tapadása. Úgy tűnik, hogy eléggé védelmet nyújt, és emelt szélekkel rendelkezik, hogy segítsen megvédeni a képernyőt abban az esetben, ha leejti a telefont arccal lefelé. A Torro szerint az Eco Cover csak komposztáló környezetben bomlik le biológiailag; egyszerűen csak helyezze az otthoni komposztládába, és lebomlik. Azt nem tudom megmondani, hogy idővel mennyire fog kitartani, de 13 dollárért nem kockáztatsz sok tésztát.

Áttetsző vékony szilikontok

Ha egy olcsó, átlátszó tokot keresel az iPhone 12-hez, a RealCover Clear jó ár-érték arányú, körülbelül 12-15 dollár közötti áron, attól függően, hogy milyen színű a díszítés és az iPhone 12 melyik verziója van (igen, van néhány színválaszték).

A tokhoz nem szerepel cseppminősítés, de a RealCase átlátszó tokjai úgy érzik, hogy ésszerű védelmet nyújtanak. Ha erősebb védelmet nyújtó, strapabíró tokot szeretnél, a RealCase Tough Armor tok 17 dollárért választható, de én személy szerint jobban szeretem a RealCase Ultra és Neo Hybrid tokjait. Ne feledje, hogy sok ilyen olcsóbb átlátszó toknak van egy olyan szokása, hogy idővel megsárgul és leépül (és kevésbé átlátszóvá válik), de elég olcsók ahhoz, hogy valószínűleg nem bánja, ha egy csere tokért kell fizetnie az Apple iPhone-jának, ha ez megtörténik.

Megbízható kameravédelem

Az Apple továbbfejlesztette az iPhone 12 modelljeinek kameráit, az iPhone 12 Pro és 12 Pro Max modellek pedig fokozottabb kameraválasztékot kínálnak (az iPhone Max a legjobb a képalkotás terén). De néhány kiválasztott tartozékgyártó, például a Moment lehetővé teszi, hogy a felvételeket kiegészítő objektívekkel és szűrőkkel javítsd. A toktól külön megvásárolható lencsék nem olcsók, de kiváló minőségűek.

A Moment iPhone tokjai tartalmaznak egy behelyezhető foglalatot, amely eltávolítható, amikor nem játszadozol a választható objektívekkel, amelyeket könnyű felcsatolni. A Thin Case egy egyszerű, de vonzó, komposztálható bioműanyagból készült gumírozott tok, amely 6 láb magasból történő leejtés elleni védelemre van minősítve. A hátlapján fából és vászonból készült tokok is kaphatók. Ezek mindegyike novemberben kerül kiszállításra.