Új iPhone SE 2020 teszt

Ha ön olyan, aki kisebb telefont szeretne használni, az iPhone SE 2020 az egyik legjobb érték. Részére kevésbé mint $400, ön kap Alma’ lángoló A13 Bionikus folyamat, szállít nemcsak a leggyorsabb előadás körül de is fényképezőgép képességek youd’ elvár -ból egy pricier telefon. És ez az egész csomagolva egy kompakt (bár keltezett) design.

Az iPhone 8 helyett az új iPhone SE számos prémium funkciót is tartalmaz, amelyeket az Android telefonokon nem talál az árkategóriában – a fém-üveg kialakítástól és a vezeték nélküli töltéstől a vízállóságig. Néhány régi iskola funkciók mellett a lovas itt is, mint például a Touch ID feloldásához a készüléket.

Ahogy írtam ezt az iPhone SE 2020 felülvizsgálatot, azt kívántam, hogy az Apple vágja le az előlapokat az új telefonján, és hozzáadta az éjszakai módot a kamerához. Az iPhone SE lényegesen kevesebb akkumulátor-élettartamot kínál, mint az iPhone 11 felállás és a konkurens Android telefonok.

Némely május jobban szeret a nagyobb- képernyő iPhone XR részére $100 több, és a $349 Google Fénykép 4a van egyenletes olcsóbb mint a iPhone SE rövid idő szállít egy nagyobb bemutatás és nagy fényképezőgép tulajdonság. De összességében az iPhone SE 2020 óriási érték, és könnyen az egyik legjobb telefon, amit pénzért vásárolhat.

iPhone SE 2020 ár, megjelenési dátum

A iPhone SE költségek $399/£419 és volt egy mentesít időpont -ból Április 24. Az iPhone SE 64GB tárhellyel kezdődik $ 399-ért, de frissíthet 128GB tárhelyre $ 449 / £ 469 és 256GB $549 / £ 569.

Az ügyfelek is kap iPhone SE a 9,54 $ havonta, vagy 229 $ a kereskedelem-ban Apple.com. Az iPhone SE elérhető az összes főbb fuvarozók, beleértve az AT & T, Sprint, T-Mobile és a Verizon, valamint más fuvarozók, beleértve Xfinity Mobile és látható. Megvásárlásra, ettől függetlenül, mint mindig most is a hivatalos Apple oldalt ajánljuk.

 

Azok, akik frissíteni az iPhone SE és az AT & T vagy a Verizon kaphat az iPhone SE olyan alacsony, mint $ 199 a Walmart. Annak érdekében, hogy a lehető legalacsonyabb árat kaphassa, egy helyen összegyűjtöttük a legjobb iPhone SE ajánlatokat.

iPhone SE 2020 felülvizsgálata: Design és színek
Általában szeretem az iPhone SE designját – egy kivétellel. A plusz oldalon, ez egy nagyon jól megcsinált készülék az azonos erős üveg-és alumínium design az iPhone 8. Az iPhone SE három színközül választhat: fekete, fehér és (termék)piros. Tetszik, hogy az alumínium sáv színe illeszkedik a készülék hátuljához.

iPhone SE 2020 – Touch ID

Bár az Apple az elmúlt néhány évben minden újabb telefonján felajánlotta a Face ID-t, az új iPhone SE 2020 egy Touch ID érzékelőt használ a kijelző alatt a készülék feloldásához. Ugyanez az érzékelő használható az App Store letöltések, az Apple Pay és a jelszavak bevitelére.
Csak úgy, ahogy emlékeztem, a kombinált Touch ID / home gomb jól működött, és kiválaszthatja az összeget haptikus visszajelzést szeretne, ha nyomja le. A Touch ID gombnak van egy nagyon fontos – és váratlan – előnye, mivel sokan vannak elrendelve, hogy viseljenek arcmaszkot a nyilvánosság előtt. Még mindig könnyedén feloldhatja az iPhone SE zárolását anélkül, hogy le kellene vennie a maszkot. A face id nem működik maszkokkal.

Kijelző felbontása és minősége

A modern telefon 4,7 hüvelykes képernyője elavultnak tűnhet, de azok, akik az egyik legjobb kis telefont vásárolják, nem fognak csalódni ebben a panelben.

Élveztem megnézni a Wonder Woman 1984 trailer a YouTube-on az iPhone SE 2020 Retina Display. A szuperhős csillogó piros, kék és arany öltönye kipattant, ahogy eltérítette a golyókat az ezüst karkötőjével. Az iPhone SE képernyője is jó munkát végzett a Tiger King jelenet finomabb részleteinek renderelésében: egyedi bajuszokat tudtam kihozni a fenséges állat arcára.