Miért használj tokot?

Ezen az oldalon megpróbálunk rávilágítani arra, hogy miért kell neked tokot használnod a telefonodra és, hogy miért is olyan fontos ez!

hasznalj tokot

1.

Telefonok manapság olyan vékonyak és olyan könnyű, hogy ők nem nagyon tartósak. Természetesen semmi sem olyan már, mint az elpusztíthatatlan Nokia 3310 volt anno . Egy tok hozzátesz pont annyi védelmet amennyi, egy hajlítás ellen kellhet.

2.

A biztosítás a telefonra már nagyon olcsó. Szinte fillérekért, azaz havi pár ezer forintért vehetünk biztosítást új készülékünk mellé, aminek köszönhetően bármi történik vele, kicserélik, vagy megjavítják nekünk. Sokkal olcsóbb mulatság ez, mint egy több százezer forintos telefon megvétele újra.

3.

Megvédi a karcolásoktól. Telefonok nem ultra-érzékeny üvegdarabok-többségük készült kemény-szerű fém vagy műanyag és az üveg úgy csinálni használat speciális strapabíró Gorilla Glass. De még ha nem dobálod gyakran a telefonod vagy lépsz rá sűrűn, akkor valószínűleg tölt a zsebébedben vagy táskádban, ahol ugyanolyan könnyen karcolódik a porszemek miatt.