A tökéletes ütésálló iPhone 11 tok tesztek

A legjobb iPhone 11 tokok nem feltétlenül azok, amelyeket az Apple saját maga értékesít. A tokok mindenféle formában, méretben és árban kaphatók, és vannak olyan funkciók is, amelyekkel az általa védett telefon nem rendelkezik. Sokszor érdemes körültekintően nézni a boltok és webáruházak polcait, hátha megtaláljuk a legjobb Apple kiegészítőket.

A kapható legjobb iPhone 11 tokok

Az iPhone 11 két hátsó kamerával rendelkezik egy négyzetes kialakításban, és különböző pasztellszínekben mutatták be. Ha nem akarja elrejteni a dizájnt, akkor ebben a listában sok átlátszó iPhone 11 tokot találsz, amik egyszerűbb, de mégis megfelelő védelmet biztosító tpu szilikonból készültek. Ha azonban tökéletes védelmet biztosító és ütésálló iPhone 11 tokot választanál inkább, érdemes körülnézned az alábbi felsorolásban is. Az itt bemutatott Apple telefontokok mindegyik kapható a Phonebox.hu áruházban, így az oldalukra kattintva semmilyen csalódás nem érhet. A lehető leggyorsabban, akár 1 munkanap alatt kiszállítják a terméked, természetesen a legjobb áron!

A tökéletes illeszkedés iPhone 11 telefonra

Pop-socket-ek, amelyek megakadályozzák az olykor nehézkes eszköz eldobását, katonai besorolású IP védelmet biztosító telefontokok és akár pénztárcaként viselkedő kinyitható tokok – nagyon sokféle iPhone 11 tok van amit otthonról is könnyedén megrendelhetünk. Az itt szereplő tokok mind iPhone 11-re vonatkoznak , nem a 11 Pro vagy 11 Pro Max készülékekre, ezért győződj meg arról, hogy neked is a 6.1-inch-es készüléked van, amiről a tesztek szólnak.

 

Az OtterBox rengeteg minőségi telefontokot készít, és a PopSockets-szel összefogva kínál egy iPhone 11 tokot, amely ötvözi kétrétegű házainak szabványos védelmét a PopGrip kényelmével. A tok gumi és kemény polikarbonátot párosít az erős védelem érdekében, és a PopGrip segítségével a telefon sokkal könnyebben tartható vagy oldalra állítható a video streaminghez. Lásd az Otterbox-nál.

 

A Spigen Ultra Hybrid háza kiváló lehetőség, ha egy kis védelmet szeretne alacsony áron, és mégis szeretné megmutatni iPhone-ját. Az Ultra Hybrid tok átlátszó TPU lökhárítóba csomagolja iPhone 11 készülékét, hogy jobban megvédje az eséstől. Eközben a hátlap kemény polikarbonátból készül, amely világosan megjeleníti a telefon színét. És a burkolat emelt peremei megvédik a képernyőt és az üvegkamera ütközését is.

Átlátszó védelem a kijelző betörése ellen

Ha ragaszkodni akar az Apple-hez, új iPhone-jával közvetlenül az Apple iPhone 11 Clear Case készülékét szerezheti be. A tok biztosan illeszkedik a telefonjához, és megmutatja a kiválasztott iPhone színét. A tok ötvözi a polikarbonátot és a TPU-t, strukturális merevséget biztosítva, miközben tapadást és ütéselnyelő képességet kölcsönöz a szélének. Az Apple karcolásokkal szembeni ellenállást biztosít a tokon belül és kívül, és olyan anyagokkal tervezte, amelyek ellenállnak az elszíneződésnek. Lásd az Apple-nél.

Az OtterBox iPhone 11 Commuter tokja a régóta futó tokok sorozatának része, amelyet úgy terveztek, hogy a telefon képes legyen védelemre mindaddig, amíg birtokolja. Az ingázó tok két darabot használ: egy puha gumiréteget teker az iPhone 11-re, és egy polikarbonát héjat, hogy a tok nagyobb szerkezetet és tartósságot nyújtson. A tok egy kis fedéllel fedi a Villám portot is, hogy a por és a törmelék ne kerülhessen ki, amikor nem használja.

Bármelyik tokot is válaszd, a legfontosabb az, hogy tökéletesen elégedett legyél a kinézetével, a fogásával és a védelmével. Ha kételyed támad a rendelt tokkal kapcvsolatban, természetesen 15 napig visszaküldheted és a Phonebox, ingyen kicseréli neked bármelyik másik védelemre. Ezzel a választással nem tévedhetsz, és még a legújabb mobilod is biztonságban tudhatod.