A legújabb okostelefon funkciók 2018-ban

A technológiai trendek mindennap előrehaladnak, és életünkbe újításokat adunk életünkbe. A technológia versenye forradalmasította a mobil iparágat, és a közelgő mobiltelefonokra újítások és módosított funkciók is vannak. Számos szemet gyönyörködtető technológia jött létre 2015-ben, és most a várakozások magasak a 2016-os évekig. Itt olvashatunk néhány elképesztő funkciót, amelyet 2016-ban be kell tölteni a mobiltelefonokba.

Lopás elleni védelem okosteleofnokba

A mobiltelefon kikapcsolása és a lopás nem egy meglepetés! Az első dolog, ami riasztja Önt, biztosítja mobilját az illegális hozzáféréstől. Sajnos nincs megfelelő biztonsági szoftver többféle távoli hozzáférési lehetőséggel. A Kill Switch funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elveszített mobiltelefonjaikat leállított üzemmódban működtessék, és távolról hozzáférjenek a telefonhoz. Számos mobil gyártó, köztük az Apple, az AT & T, a Google, a HTC, a Huawei, a Motorola, a Microsoft, a Nokia, a Samsung, a Sprint és a T-Mobile megállapodtak abban, hogy a közelgő mobiltelefonok Kill switch szolgáltatást nyújtanak. A Kihangosítás funkció megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést a mobiltelefonhoz az alábbi funkciók nyújtásával:

Távoli hozzáférést biztosít a tulajdonos személyes adatainak törlésére.

Lehetővé teszi a PIN- vagy jelszózárat a mobiltelefon minden visszaélésének megakadályozására.

Az engedélyezett felhasználó / tulajdonos engedélyeig inaktív marad.

A törölt személyes adatokat csak akkor lehet letölteni, ha a tulajdonos jelzi a mobil helyreállítást.

Így növelni fogja a biztonsági szálakat, és meglepő módon a gyártó nem fog kerülni Önnek vagy a Kill kapcsoló biztosításának.

Továbbfejlesztett biometrikus azonosítás

Előfordulhat, hogy az iPhone 5S, a Galaxy S5 és az iPod-okban az ujjlenyomat-azonosító szenzorokat látta, bár most már szerepel az Android Marshmallow-ban. Még a Windows Hello lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen a Windows telefonra arcfelismerési jelenséggel, és még két azonos ikert is megkülönböztessen, de ez nem a vég. Az IRIS szkennerek összeolvadnak a mobiltelefonokba, amelyek átvizsgálják az emberi szem retináját, hogy azonosítsák a felhasználót. Ez a szolgáltatás az idén lesz felszínes, és azt gondolják, hogy 2016 végére a retina felismerésén keresztül bejelentkezni a mobiltelefonjára egy közhely, ugyanúgy, mint a belépési PIN kód beírása, semmi különös semmi különös. Egyes jelentések szerint a Galaxy S7 és az LG G5 fokozott biometrikus szkennelést kap a retina szkennerek segítségével.

A retina szkennelési jelenség szemlélteti a szemét, és kiválasztja a szemgolyó mögött kialakult véredények mintázatát. Az ujjlenyomatokhoz hasonlóan ezek a minták is egyedülállóak és nagyon hatékonyak az identitás megőrzésében. Ez a szolgáltatás hatékonyan támogatja az Apple és a Samsung Pay fizetési szolgáltatásokat, megerősítve a tűzfalakat.

Láthatatlan vízhatlanság

Nagyon szerencsés vagy, ha a mobiltelefon még mindig túléli a búvárkodást a fürdőkádban. A Sony Xperia sorozat és a Samsung Galaxy S6 viseli a képességét, hogy egy bizonyos időtartamra vízben maradjon anélkül, hogy érintette volna őket. A hardver vízálló anyaggal van védve, míg a portok műanyag polimerrel vannak árnyékolva. 2016-ban látni fogjuk a hidrofób bevonat technológiát, amely az elektronikát és a belső áramköröket egy mikroszkopikus víztaszító réteggel fedezi, amely megakadályozza, hogy a gyártók minden műanyag portot lefedjenek.

Shock Absorbing – Ütésállóság iPhone tok nélkül

Ez az egyik vezető tulajdonsága, amelyet kifejezetten a hibás működés miatt okozott károkra terveztek. Ez a telefonos leszállás olyan rendszere, amelyet a mobiltelefon irányának megváltoztatására terveztek, ha a felületkezelést helytelen kezelés vagy csúszás okozta. Ez a funkció megakadályozza, hogy a telefon a képernyőjén vagy más sérülékeny szegmensekben érjen a felülethez.

Ugyanezt a funkciót már bevezették néhány Apple laptop, és most ez elindul az iPhone. A rendszer egy olyan leeresztő érzékelőn alapul, amely észleli a mozgás irányát. Az érzékelő egy kis motorral kommunikál, amely a mobil teljes súlyát a rendeltetési irány felé tolja át. Az egész folyamat egy másodpercen belül megtörténik, és megvédi mobiltelefonját a töréstől.